ŞEHİT VE GAZİLERDEN  BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR

ŞEHİT VE GAZİLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Söke’de pandemi nedeniyle bir süredir ara verilen geleneksel ilçe bayramlaşma töreni yapıldı. Toplu bayramlaşma sonrası Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği'ne ziyarette bulunuldu.

Bayramlaşma programının ilk bölümünde Zeytin Dalı Parkı'nda Söke Kaymakamı Soner Zeybek, Söke İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Salih Devrim,Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, Söke CHP İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, muhtarlar, STK temsilcileri ve basın mensupları birbirleri ile bayramlaştı.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA VE AKKENTLİ'YE TEŞEKKÜR
Protokol üyeleri daha sonra binaları Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletilerek yenilenen Kemalpaşa Şehitler Gaziler Parkı içindeki Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.


Ziyarette protokol üyelerini Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği 2. Başkanı Abdullah Köksal, Yönetim kurulu üyesi Şerafettin Turgut, şehit aileleri ve gaziler karşıladı.

KÖKSAL:"ALLAH ÖZLEM BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN"
Ziyarette söz alan Dernek 2. Başkanı Abdullah Köksal , konuşmasına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye teşekkür ederek başladı. Köksal, " Sayın Özlem Başkanımıza ve Fatih Beye çok teşekkür ediyorum. 15 metrekare olan dernek binamızı hızlı bir çalışmayla 40 metrekareye büyüttüler. Şimdi çok daha güzel oldu. Bugün Sayın Kaymakamımız ve Sökemizin değerli yöneticileri bizlere bayram ziyaretine geldiler. Başkanım,şahsım ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Kendilerini yeni binamızda ağırladık. Dernek binamızı yeni haline getiren Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun."dedi.

TURGUT:"FATİH BEY SAYESİNDE BİNAMIZ DAHA ÇABUK OLDU"
Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şerafettin Turgut'ta ilk olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Turgut, " Ne başkanlar geldi geçti herkese söyledik derneğimizi büyütüp yenilemek gerektiğini olmadı ama Özlem Başkan biz talep etmeden hemen kendisi büyüttü dernek binamızı. Allah ondan razı olsun. Fatih kardeşim ön ayak oldu. Fatih Akkentli sayesinde bu kadar çabuk oldu tahminimce. Sayın kaymakamımız binayı görünce 'Binanız çok güzel olmuş' dedi , kendisi de bize televizyon aldı. Dernek binamız çok güzel oldu, gelen misafirlerimiz görünce allah razı olsun Özlem Başkan'dan diyorlar"dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.