SEN NASIL MİLLET VEKİLLİĞİ YAPTIN?

SEN NASIL MİLLET VEKİLLİĞİ YAPTIN?

Sökeli olduğunu iddia eden Metin Yavuz, 2020 yılında hizmete giren projeden habersiz.AKP Aydın önceki dönem milletvekili Metin Yavuz yine gülünç duruma düştü.

Sökeli olduğunu iddia eden Metin Yavuz, 2020 yılında hizmete giren projeden habersiz.
AKP Aydın önceki dönem milletvekili Metin Yavuz yine gülünç duruma düştü.
Birlikte hareket ettiği sosyal medya paylaşımcısı sözde gazeteciler tarafından sürekli yanlış bilgilendirilen ve gaf yapan Metin bu kez de yaşadığı Söke'deki bir proje konusunda yaptığı gerçek dışı açıklamayla gündeme geldi.

4 YILDIR HİZMETTEKİ PROJEYİ SORDU

AKP'de gözden düşen ve yeniden milletvekili adayı gösterilmeyen Metin Yavuz, katıldığı bir radyo programında Söke’de 2020 yılında Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete geçen Boynak Suyu Projesi’nin ne zaman faaliyete geçeceğini sorarak şaşkınlık yarattı. Metin Yavuz'un yaşadığı ilçe olan Söke’de 4 yıldır faaliyette olan projenin durumunu bilmemesi "pes artık" dedirtti.

TİYE ALINDI
Açıklaması nedeniyle eleştirilen Yavuz; "İzmir’de oturup Aydında siyaset yapmaya çalıştığı için Boynak Suyunun şebekede olduğundan haberi yok. 2020 yılından bu yana şebeke hattına bağlı olan suyun olmadığını iddia eden zat elbette ki, bir daha milletvekili olamaz. Komedi, resmen komedi" şeklinde tiye alındı.

YİNE İFTİRA ATTI
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılında faaliyete geçen Boynak Suyu Projesi hizmeti için ‘Bir hareket yok. Faaliyete geçmedi’ şeklinde iftira atan Yavuz hem güldürdü hem düşündürdü. Yaşadığı şehirdeki projeden haberi olmayan Yavuz İzmir'de yaşıyor ve zaman zaman Söke'deki işyerine uğruyor. Milletvekili adaylığı için de İzmir tercihiyle gündeme gelen eski milletvekili Yavuz'un Söke'nin projelerine yabancı olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.