ŞİKAYETLER KAYITLI

ŞİKAYETLER KAYITLI

Sökespor Kulübü'nün makbuz vermemesi tepki çekiyor...

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
Güzelçamlı'da ikamet eden Hüseyin Şener isimli bir vatandaş gazetemizi arayıp, "Beş lira verdim ama otopark fişi vermiyorlar. 'Şikayet edeceğim' diyorum görevli yine de otopark fişi vermek istemedi. Israr etmem üzerine 'eski fişlerden versem olmaz mı?' dedi. Fişin üzerinde 3 TL. yazıyor ama kırmızı kalemle 5 TL. yazmışlar. Görevli 'Şikayet edecekseniz, Aydın Büyükşehir'i arayabilirsiniz!' diyor. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesini aradım ve otoparklardan sorumlu koordinatör Mehmet İnan Işık isimli yetkiliye bağladılar. Ancak çay üstü otoparklarının kendileriyle alakası olmadığını söyledi. 'Size yanlış ve yanıltıcı bilgi verilmiş. Aynı şikayet sürekli geliyor. Kesinlikle bizimle alakası yok' dedi. İsmi Yusuf Günal olduğunu öğrendiğim Sökespor Kulüp Başkanını aradım ve basına da bilgi verdiğimi söyledim. Kulüp Başkanı Günal bana kalkmış 'keşke basına yansıtmasaydınız' diyor. Görevlinin hata yaptığını ve uyaracağını söyledi ama bana pek inandırıcı gelmedi. Görevlinin kafasından böyle bir davranış sergilediği izlenimi bende oluşmadı. Bu nasıl bir iştir? Olacak gibi değil." dedi.

SÖKE BELEDİYESİNE ŞİKAYET

Şikayetçi vatandaş daha sonra gazetemizi arayıp, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş'a sıkıntıyı anlattığını söyleyerek, "Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş beni Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'a yöneltti. Konuyu anlattım ancak kendilerinin sorumluluğunda olmamasına rağmen ilgileneceğini söyledi." dedi.

SÖKE KAYMAKAMLIĞINA DA ŞİKAYET ETTİ

Söke Kaymakamlığına da şikayet dilekçesi verdiğini söyleyen Şener, “Şikayetçiyim ve şikayet dilekçemin takibini yapacağım. Benden iki saat sonra bir başka tanıdığım da arabasını bırakmış ona da aynı şekilde davranılmış. Nasıl bir iştir bu? Hiç çekinmeden kanunsuz ve usulsüzce davranıyorlar. Söke gibi bir ilçede bu yaşanan olayı anlamak mümkün değil.” dedi.

GÖREVLİNİN SUÇU YOK GİBİ

Otopark görevlisinin tutumundan anlaşıldığı kadarıyla bu olayda görevlinin bir kusuru yok. Kendisine ne emir verildiyse o doğrultuda hareket ediyor. Aksi halde vatandaş şikayet edeceğini söylediğinde, "Aydın Büyükşehir Belediyesine şikayet edebilirsiniz!" diye yol göstermezdi.

Gerçek Gazetesine şu anda iki şikayet geldi. İki şikayet arasında 2 saat fark var. Otopark görevlisi suçlu olsa aynı hatayı arka arkaya yapmazdı sanıyoruz. Hele hele vatandaşın şikayetini Kulüp Başkanı Yusuf Günal'a iletmesine rağmen hatayı tekrarlamazdı. Şikayetçi olmak isteyenlere yol göstermezdi.

ŞİKAYETLER KAYITLI

Gazetemize yapılan şikayetlerin ikisi de isimli ve vatandaşlar şikayetlerinin arkasında duruyorlar. Ayrıca bu şekilde Aydın Büyükşehir Belediyesine yapılan şikayetler de santral kayıtlarında mevcut.

Sökespor’un işletmesinde bulunan otoparkta giriş-çıkış fişi verilmediği duyumları ve şikayetler nedeniyle ilgilileri göreve çağırıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.