Söke Belediyesi Çanakkale Zaferi ve şehitleri unutmadı

Söke Belediyesi Çanakkale Zaferi ve şehitleri unutmadı

Söke Belediyesi Çanakkale Zaferi ve şehitleri unutmadı

Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü kutlanırken, Çanakkale’de vatan uğruna canlarını veren vatan kahramanları da çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Söke Belediyesi, belediye meydanında gerçekleştirdiği lokma hayrı ile Çanakkale Şehitleri’ni anarken, açılan açık hava fotoğraf sergisi ile de Çanakkale’yi vatandaşların adeta ayağına getirildi.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran tarafından Çanakkale Şehitlerinin anısına lokma hayrı yapıldı. Belediye Meydanında gerçekleşen lokma dağıtım etkinliğine vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.

Diğer taraftan Söke Belediye Meydanında Çanakkale Şehitliği ve Çanakkale Savaş alanlarının bugününün yanı sıra savaş esnasında çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi açıldı. Açık hava fotoğraf sergisinde Sanatçı Berica Nevin Berberoğlu’nun eserleri yer aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergi gün boyu açık kalırken, sergi iki farklı noktada daha açılacak. Çanakkale konulu fotoğraf sergisi 18 Mart günü Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda, 20-24 Mart tarihleri arasında ise Söke Belediyesi Bedesten Sanat Galerisi’nde Sökelilerle buluşacak. Açılacak fotoğraf sergilerine tüm Söke halkı davet edildi. Belediye meydanında açık hava fotoğraf sergisini gezen vatandaşlar Söke Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.