SÖKE PAZARCI ESNAFINDAN AKKENTLİ’YE BÜYÜK DESTEK

SÖKE PAZARCI ESNAFINDAN AKKENTLİ’YE BÜYÜK DESTEK

Havuz medyasının baş aktörü Sabah Gazetesi, Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli hakkında baştan aşağıya yalan haber kurgulayarak yayınlamıştı. Yayınlanan haberler sonrası Akkentli’ye en büyük destek pazarcı esnafından geldi.

Özellikle Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları hakkında yapmış oldukları yalan iftira ve hakaret içerikli haberlerle Türk Halkının tepkisini çeken havuz medyasının baş aktörü Sabah Gazetesi, Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli hakkında baştan aşağıya yalan haber kurgulayarak yayınlamıştı. Yayınlanan haberler sonrası Akkentli’ye en büyük destek her zaman yanında olduğu pazarcı esnafından geldi.

img-20231030-wa0058.jpg

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere başarılı belediye başkanları hakkında asılsız haber yapan Sabah Gazetesi CHP düşmanlığını Söke’ye kadar indirirdi. Gazetenin, Akkentli hakkında baştan aşağı yalanlarla dolu ve aday olamayacağına dair haberler gerçeği yansıtmıyor.
Bu haberler yapılırken yapılan kumpas ve tezgahlara karşılık Akkentli’ye de destekler giderek artıyor. En büyük destek ise Sökeli pazarcı esnafından geldi.

img-20231030-wa0059.jpg

“SÖKE’NİN ÖZ EVLADINI DESTEKLEMEYECEĞİZ DE KİMİ DESTEKLEYECEĞİZ”
Söke’de halk pazarlarını gezen Akkentli’ye pazarcı esnafı “Söke’nin öz evladısın her zaman arkandayız. Sosyal medyada görüyoruz Söke’nin evladısın diye seni başkan olarak görmek istiyoruz. Kumpas kuruluyor sana. Başkanımıza sahip çıkmamız lazım. Biz pazarcı esnafı olarak başından beri seni destekliyoruz. Yapılabileceklerin fazlasını sen yaptın. Söke’nin öz evladını desteklemeyeceğiz de kimi destekleyeceğiz. Başkan olarak görmek istiyoruz artık. Başkanlık sana yakışıyor. Seçimden seçime değil her gün her zaman halkını sorduğun için sana sonsuz teşekkür ediyoruz. Pazarcının arkasında duran tek başkansın. “dediler.

img-20231030-wa0060.jpg

AKKENTLİ:”KUMPASLAR,TEZGAHLAR BİZİ YOLUMUZDAN GERİ DÖNDÜREMEZ”
Pazarcı esnafının desteğine teşekkür eden Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de, “Biz pazarcı esnafının arkasındayız. Arkamızda halk olduğu müddetçe ne kumpas ne tezgah hiçbir şey sökmez bize. Kumpaslar, tezgahlar bizi yolumuzdan geri döndüremez. Nasıl Cumhurbaşkanımız dedi bunların inlerine kadar gireceğiz diye siz hiç merak etmeyin bizde bu Söke’de ki kumpasçıların, bu Fetöcülerin inlerine kadar gireceğiz” dedi.

img-20231030-wa0061.jpg

img-20231030-wa0062.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.