SÖKELİ İŞ İNSANLARINA KURULAN HAİN KUMPASTA VARAN-2

SÖKELİ İŞ İNSANLARINA KURULAN HAİN KUMPASTA VARAN-2

Sahte Facebook hesaplarından yapılan gerçek dışı paylaşımlarla onlarca kişi ve aile bireylerini itibarsızlaştırmaya yönelik oluşturulan kumpas organizasyonunun sosyal medya ayağı deşifre olmuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, CHP Yöneticileri, Yargı Mensupları ve İş İnsanlarına yönelik sahte Facebook hesaplarından yapılan gerçek dışı paylaşımlarla onlarca kişi ve aile bireylerini itibarsızlaştırmaya yönelik oluşturulan kumpas organizasyonunun sosyal medya ayağı deşifre olmuştu.

FADİME Ö.'NÜN İTİRAFIYLA ORGANİZASYON ÇÖKTÜ
Kumpas organizasyonunun sosyal medya ayağını S.S. 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer ve oğlu avukat Ali Özer'den aldığı talimatla yönettiğini itiraf eden Fadime Ö. isimli şahıs alınan ifadesinde skandala imza atmıştı. İfadesindeki iddialarını watshap yazışmalarıyla delillendiren Fadime Ö.'nün itirafçı olmasıyla Söke rahat bir nefes almıştı.
Fadime Ö. isimli şahıs Savcılık talimatı ile alınan ifadesine “bir gece ç, beyaz renkli Nisan marka pikapla İsmail Özer’in bahçesine götürüldüm. Orada avukat oğlu Ali Özer de vardı. Ali Özer paylaşımlara devam etmemi söyledi. Paylaşımlara devam etmemem halinde hakkımda şikayetçi olacaklarını ceza alacağımı ve hapse gireceğimi söyledi. Sonra beni evime bıraktılar. O güne kadar olan paylaşımları ben yapmıştım ve bu nedenle şantaj ve tehditle karşı karşıya kaldım. İsmail Özer ve avukat oğlu Ali Özer'den şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

SÖKELİ İŞ İNSANI MUZAFFER KOVANCI’YA KUMPAS
S.S. 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer’in kullandığı 0 (532) 521 .. .. numaralı telefondan Fadime Ö.’nün kullandığı 0(532) 699 .. .. numaralı telefona 10 Temmuz 2023 tarihinde gönderilen watshap yazışmaları "yazıklar olsun" dedirtti.
Söke Ziraat Odası Başkan Adayı ve Söke'nin sevilen simalarından, yardımsever İş İnsanı Muzaffer Kovancı hakkında da sahte Facebook hesabından paylaşılmak üzere iftira içerikli yazı metni atıldığı görüntülendi.
İsmail Özer’in Fadime Ö.’ye watshap üzerinden vermiş olduğu talimatta “saygın Muzaffer kadınlar denizinden oteller seni bekliyor. Neden küstün? Neden darıldın? Bak telefonları da açmıyorsun. Aracın plakası BK ama ona bile hainlik yaptın” şeklinde paylaşım yaptırıdığı görülüyor.

BU KADAR MI !!
İsmail Özer ile Fadime Ö. arasında geçtiği anlaşılan ve Emniyet kayıtlarında da yer alan watsap mesajlaşmalarına göre; Özer paylaşımın yapılaması talimatını verdikten sonra paylaşımın tamamını yayınlamaması üzerine tepki gösterdiği ve “BU KADAR MI?” diye mesaj attığı tespit edildi.

untitled-3389.jpg

untitled-3388.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.