SÖKELİ MÜZİSYENLERDEN TOPUKLU EFEYE TEŞEKKÜR

SÖKELİ MÜZİSYENLERDEN TOPUKLU EFEYE TEŞEKKÜR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenleri de unutmadı. Tedbirler nedeni ile işlerini yapamayan müzisyenlere AYBA Ekipleri tarafından gıda kolisi dağıtımı yapılıyor.

hbr-(4)-002.jpg

 Yaşadıkları sıkıntıları Topuklu Efe ve ekibi sayesinde en az zararla aşmaya çalıştıklarını belirten Sökeli müzisyenler, ”Bu süreçte bir tek sesimizi Özlem Başkan duydu. Kapısından hiçbir zaman eli boş dönmedik. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.

hbr-(3)-003.jpg
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için alınan tedbirler kapsamında düğünlere ara verilirken, eğlence mekanları da kapatıldı. İşsiz kalan ve ekonomik olarak zorlanan müzisyenlere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sahip çıktı.
Süreci atlatabilmeleri için AYBA ekipleri tarafından müzisyenlerin evlerine gıda ve hijyen kolileri dağıtılmaya devam ediliyor. Başkan Çerçioğlu’nun talimatı ile kısıtlamalar kalkıp süreç normale dönünceye kadar bu desteklerin devam edeceğini belirtildi.  

hbr-(2)-004.jpg

ÖZLEM BAŞKANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ
Salgın sürecinde kendilerine destek olan Başkan Özlem Çerçioğlu ve ekibine teşekkür eden Sökeli müzisyenlerden Gökay Koç “Sayın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na müzisyen arkadaşlarımıza göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz.  Allah razı olsun bu zor günlerimizde bizi Özlem Başkan'dan başka düşünen olmadı. Özlem Başkan bizim Topuklu Efemiz onu çok seviyoruz, bizlere her zaman destek oldu. Ailelerimizin doğum gününü bile kutladı bu bizim için heyecan verici bir jestti. Biz müzisyenler günlük kazanırız ve günlük kazandıklarımızla evimize ekmek götürürüz. Tam bir senedir işe gitmiyoruz ve geçinmek zorundayız. Gerçekten çok zor durumdayız. Ev kiralarını ödeyemeyen, evlerini kapatan arkadaşlarımız oldu. Koordinatörümüz Fatih Akkentli bizi aradı buldu. Özlem Başkanımız yanınızda ne istiyorsanız söyleyin yapacak sizleri çok seviyor dedi. Çok mutlu olduk. Bu süreçte bir tek Özlem Başkan sesimizi duydu. Başka isteklerimiz oldu hiçbir  zaman kapısından elimiz boş dönmedik Ne istediysek yerine getirdi. Sökeliler  olarak gururumuz o. Özlem Başkanımız çok duyarlı bizler çok Seviyoruz kendisini. Birçok müzisyen arkadaşımız değişik kollarından geçimini sağlıyor. Çok şükür Özlem Başkanımız var ve bizlere destek oluyor. Özlem Başkan ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

hbr-(1)-004.jpg

DÜĞÜN BİZİM İŞİMİZ AMA ÖZLEM BAŞKANIMIZ YANIMIZDA OLDUĞUNU GÖSTEREREK BİZE DÜĞÜN YAŞATIYOR...

Sökeli Müzisyen Mehmet Ali Deniz ; düğün dernek eğlence bizim işimiz. Özlem Başkanımız her zaman yanımızda olduğunu gönderiyor. Bu pandemi döneminde bize yapmış olduğu yardımlar ile düğün yaşatıyor. Allah razı olsun Allah başımızdan eksik etmesin. Bu işlerin siyasi yanı olmaz biz siyaset bilmeyiz zaten Özlem Başkan siyasetin üstünde birisi herkes seviyor herkes takdir ediyor. Söke’de ateş gibi ekibi var. Allah nazarsan korusun. Bir dediğimiz iki olmadı.” Dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.