SÖKENİN LANET OKUDUĞU KUMPASTA VARAN-1

SÖKENİN LANET OKUDUĞU KUMPASTA VARAN-1

Aydın Büyükşehir Belediyesi, CHP Yöneticileri, Yargı Mensupları ve İş İnsanlarına yönelik sahte hesaplardan gerçek dışı paylaşımlarla itibarsızlaştırmaya yönelik kurulan kumpas organizasyonunun sosyal medya ayağı deşifre oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, CHP Yöneticileri, Yargı Mensupları ve İş İnsanlarına yönelik sahte hesaplardan gerçek dışı paylaşımlarla itibarsızlaştırmaya yönelik kurulan kumpas organizasyonunun sosyal medya ayağı deşifre oldu.

Kumpas organizasyonunun sosyal medya ayağında S.S. 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer ve oğlu Avukat Ali Özer tarafından aldığı talimat ile Fadime Ö. isimli şahıs tarafından sahte Facebook sayfaları kontrol edilerek paylaşım yapıldığı ortaya çıktı.

Fadime Ö. isimli şahıs Cumhuriyet Savcısı talimatıyla alınan ifadesinde “İsmail Özer’in bahçesine götürüldüm ve orada avukat oğlu Ali Özer paylaşımlara devam etmemi söyledi. Paylaşımlara devam etmemem halinde ceza alacağımı ve hapse gireceğimi söylediler. O güne kadar olan paylaşımları ben yapmıştım ve bu nedenle şantaj ve tehditle karşı karşıya kaldım. İsmail Özer ve avukat oğlu Ali Özer'den şikayetçiyim" dediği ifade edilmişti.

YÜKSEK YARGI ÜYESİ VE AKKENTLİ’YE KUMPAS !
S.S. 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer’in kullandığı 0 (532) 521 .. .. numaralı telefondan Fadime Ö.’nün kullandığı 0(532) 699 .. .. numaralı telefona 08 Temmuz 2023 tarihinde Yüksek Yargı Mensubu devlet görevlisi ve Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli hakkında sahte haber sitesinden paylaşılmak üzere iftira içerikli yazı atıldığı görüntülendi.

İsmail Özer Fadime Ö.’ye vatsap üzerinden vermiş olduğu talimatta “SENİ ANKARA'DAKİ
VELİ ATTİİN BİLE KURTARAMAYACAK!!!
Ben TOPUKLU nun veliahtıyım, arkamda K…..OĞLU var desende boş ????
Sen VELİ ATTİN in kim olduğunu biliyorsun.
Fotoğraflarla boş yer kaplayan dümbelek Seni ne K… Oğlu Nede TOPUKLU kurtarabilecek!
Sen acilen TOPUKLA !
Veli ATTTİN in tepesi atmış seni ATTAA GÖNDERECELER
VELİATTİN BİLE KURTARAMAYACAK
DÜZ DÜRZÜ OLACAKSIN ????????” şeklinde paylaşım yaptırıyor.

FATO UNUTMA !!
İsmail Özer ve Fadime Ö’nün emniyet kayıtlarında bulunan watsap görüşmelerine göre Özer paylaşımın yapılaması talimatını verdikten sorma “FATO UNUTMA” diye mesaj atıyor.
İsmail Özer’in watshap üzerinden Fadime Ö’ye gönderilen yazı bir süre sonra "Sökeposthaber" isimli sahte sitede yayınlanıyor.

haberici-2.jpg

haberici-1.jpg

haberici-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.