SÖKESPOR 10. GRUP'TA MÜCADELE EDECEK

SÖKESPOR 10. GRUP'TA MÜCADELE EDECEK

2015-2016 sezonunun 12 grupta oynanacağını ve fikstür çekiminin 4 Eylül'de İstanbul'da yapılacağını açıkladı.

Gerçek Gazetesi / İmdat GÜÇLÜ
Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 2015-2016 Sezonu statüsü ve grupları belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali Düşmez yaptığı açıklamada, 2015-2016 sezonunun 12 grupta oynanacağını ve fikstür çekiminin 4 Eylül'de İstanbul'da yapılacağını açıkladı.
Ali Düşmez Bölgesel Amatör Lig statüsü hakkında bilgi verirken, "Tarihte ilk kez Türkiye'nin 81 ilinin katılımıyla 157 kulübün mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig, 12 grupta oynanacak. Bu grupları belirlerken, bölgesel dağılımın yanı sıra mevsim şartları ve ulaşım imkanlarına da özen gösterdik. BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak" dedi.
AYDIN TEMSİLCİLERİ  10. GRUP'TA 
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Kuşadasıspor, Sökespor ve Didim Belediyespor, 10. Grup'ta mücadele edecekler. 10. Grup’ta Didim Belediyespor, Kuşadasıspor, Sökespor, Muğlaspor, Muğla Ortacaspor, Denizli Sarayköyspor, Denizli Yeşilköyspor, Denizli Kalespor, Utaş Uşakspor, Uşak Belediyespor ve 3 İzmir takımı yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.