SORUN ÇÖZÜLDÜ SÖKE ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS SEFERLERİ YARIN SABAHTAN İTİBAREN YENİDEN BAŞLIYOR

SORUN ÇÖZÜLDÜ SÖKE ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS SEFERLERİ YARIN SABAHTAN İTİBAREN YENİDEN BAŞLIYOR

Söke Şehir içi Minibüs Kooperatifi Başkanı Nazım Balı, 29 Nisan tarihinde başlayan tam kapanma sürecinde yapılmayan şehir içi minibüs seferlerinin yarın sabahtan itibaren yeniden başlayacağını söyledi.

Balı, “8 Mayıs 2021 Cumartesi (yarın) gününden itibaren tüm hatlarda şehir içi minibüs seferlerimize yeniden başlıyoruz. Bugün Kooperatifimizi ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ile bir görüşme yaptık.


Şöför esnafımızın bu konuda sıkıntıları olduğunu ifade ettik. Akkentli’de vatandaşlarımızın kendilerine talepte bulunduğunu söyledi. Bu noktada kurumlar arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Akkentli’ye teşekkür ediyoruz. 


Cumartesi günleri kurulacak pazaryerleri için de vatandaşlarımıza kolaylık sağlaması bakımından önemli olan şehir içi ulaşımı, yine sosyal mesafe kuralları gözetilerek yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, emniyet yetkililerimize Ukome daire başkanlığına teşekkür ediyoruz.

Pandemiden kaynaklanan tam kapanma sürecinde tüm hafta tam güzergahlar 1no, 2no, 3no, 4no hatlar hizmet verecektir. Güzergah çalışma saatleri 07.00-19.00 olarak belirlenmiştir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.