SÜRAT KARGO EZİYETİ DEVAM EDİYOR

SÜRAT KARGO EZİYETİ DEVAM EDİYOR

Sürat Kargo vatandaşı canından bezdirmeye devam ediyor.

Sürat Kargo vatandaşı canından bezdirmeye devam ediyor.
Siparişlerinin kendilerine ulaşmadığını belirten vatandaşlar soluğu Söke Şubesinde alıyorlar.
Genel Merkezin yönetimine geçen Sürat Kargo Söke Şubesinde az sayıda personel ile 120 bin nüfuslu Söke'ye hizmet vermeye çalışılıyor.
Vatandaşlar siparişlerinin kendilerine ulaştırılmadığı halde "ürününüzü getirdik ancak evde yoktunuz" şeklinde gerekçe ileri sürdüğünü belirtiyorlar.
Evlerinden hiç ayrılmadıkları ve kuryenin adreslerine hiç gelmediğini belirten D.T. isimli vatandaş, "ürünüm dağıtımda göründü ancak getirilmedi. Daha sonra iade olduğu söylendi ancak sistemde iade görünmüyor. Şubeye gittiğimde de ürün iade edilmediği görülüyor ancak bulamıyorlar. Ürünü bana teslim ettiğini iddia eden personel bile var" şeklinde tepki gösterdi.
Resmi evrak bekleyen vatandaşlar, "kargo şirketi yüzünden icralık olma tehlikesiyle karşı karşıyayız. Kargo şirketi görevini yapmıyor ve mağduriyet yaşıyoruz" diyorlar .
Gerçek Gazetesi olarak yaptığımız araştırmada Sürat Kargo Söke Şubesinde başıboşluk olduğunu gördük. Şube yetkilisiyle yaptığımız görüşmede sorunun bir süre daha devam edeceğini gördük.
Yeni adresine taşınan Sürat Kargo Söke Şubesinde yeterli sayıda personel olmadığı ve ürünlerin bulunamadığını bizzat şahit olduk.
Çok sayıda vatandaş ile kargo şirketi çalışanları arasında tartışmalar yaşanırken, personelin de durumdan etkilendiği ve kendi içlerinde gerilim yaşamaları dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.