TARTIŞAN DEVE SAHİPLERİNİ  CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ BÜLENT TEZCAN BARIŞTIRDI

TARTIŞAN DEVE SAHİPLERİNİ CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ BÜLENT TEZCAN BARIŞTIRDI

​Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun katkılarıyla yapılan 5. Söke Güllübahçe Geleneksel Deve Güreşi Festivali'nde zaman zaman renkli görüntülere zaman zaman da gerginliklere sahne oldu.

Kıran kırana geçen güreşlerde bazı deve sahipleri,rakip deve sahipleri arasında zaman zaman gergin sahneler yaşandı.

Güllübahçe Mahallesi Futbol Sahası'nda Aydın Büyükşehir Belediyesi himayelerinde düzenlenen 5. Söke Güllübahçe Geleneksel Deve Güreşleri Festivali çekişmeli ve heyecan dolu görüntülere sahne oldu. Kıran kırana geçen güreşlerde bazı deve sahipleri arasında gerginlik oldu. 

Güreşe katılan develer arasında yer alan Bodrum'dan Kaptan Mustafa Oduncuoğlu'nun "Kanka" isimli devesi ile Selimiye'den güreşlere katılan Hakkı Bayındır'a ait Neco Baba isimli develer karşı karşıya geldi. 

Deve sahipleri heyecanlı geçen deve güreşinde bir anlık gerginlik yaşadı. Yaşanan gerginliği kupa töreni için güreş alanına gelen CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan yatıştırdı.

Milletvekili Tezcan tartışan deve sahipleri ile konuşarak bu tür heyecanlı ve çekişmeli güreşlerde anlık gerilimlerin yaşanabileceğini belirterek deve sahiplerini barıştırdı.

hbrici-(1)-007.jpeghbrici-(2)-007.jpeghbrici-(3)-005.jpeghbrici-(4)-004.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.