TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ HAKAN ÜLKEN: HİSARCIKLIOĞLU DESTEK VERMEDİ

TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ HAKAN ÜLKEN: HİSARCIKLIOĞLU DESTEK VERMEDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel'i yalanladı.

"TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel'e destek telefonu açmadı. Başkan Hisarcıklıoğlu geçmiş olsun demek için telefon açtı" dedi.

Zeytinyağı prim desteği sahteciliği operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla (yurtdışı çıkış yasağı) serbest bırakılan Sağel'e bir darbe de Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken'den geldi.

Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Meclisi tarafından yalanlanan Sağel'i Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu da yalanlamıştı.

Zeytinyağı prim desteği yolsuzluğu operasyonuyla gözaltına alınan ve yargılanan Sağel'e Hisarcıklıoğlu'nun "Söke Ticaret Borsası ve Büyük Menderes Lisanslı Depoculuk A.Ş. Yönetim Kurulu görevlerinden istifa etme" demediği en yetkili ağızdan öğrenildi.
Hisarcıklıoğlu'nun Sağel'e "istifa etme" demediği halde demiş gibi kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesi Sağel'in içinde bulunduğu sıkıntılı durumu gözler önüne seriyor.

Zeytinyağı prim desteği sahteciliği operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla yurtdışı çıkış yasağı getirilen Sağel'e istifa etmesi yönündeki kamu baskısı Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu'nu ve Yönetimini bunaltıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.