TOKMAKOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

TOKMAKOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Ahmet Tokmakoğlu’nun beyaz listesi 392 oy alırken, Refik Biner’in mavi listesi 77 oy aldı.

Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası’nda Ahmet Tokmakoğlu güven tazeledi.

Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 

Seçimli genel kurulda Mevcut Başkan Ahmet Tokmakoğlu İle Refik Biner yarıştı. 

Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası’nda Ahmet Tokmakoğlu ve Ekibi özellikle sanayi camiasının güven oyu ile yeniden başkanlığa seçildi. 

Söke’nin en büyük esnaf odalarından birisi olan, 600’ün üzerinde üyesi bulunan Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası’nın seçimli genel kurulu; Söke Sanayi Sitesi Kooperatifi İdare Binası Konferans Salonunda Saat 13:00’te başladı yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

600 üyesi bulunan Söke Demirciler Odası olağan genel kurulunda iki başkan adayı yarıştı; mevcut Başkan Ahmet Tokmakoğlu’nun beyaz listesi 392 oy alırken, Refik Biner’in mavi listesi 77 oy aldı.

Üç dönemdir Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Tokmakoğlu, dördüncü dönem için yeniden seçildi…

Yapılan genel kurula katılan tüm arkadaşlarına teşekkür eden Tokmakoğlu;  Görev yaptığım süre içinde oda üyelerimizin her sorununu çözmek için elimden gelen tüm çabayı gösterdim, bundan sonra daha da çok çalışacağız. Pek çok sorunun çözülmesinde elimizden gelen çabayı gösterdik. Adaylık sürecim oldukça iyi geçti. Bu da sandığa yansıdı…Herkese teşekkür ediyorum… Hayırlı olsun…” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.