TOPUKLU EFE BAĞARASI PAZARINDA ESNAFIN VE VATANDAŞIN HEM GÖNLÜNÜ HEM İÇİNİ ISITTI

TOPUKLU EFE BAĞARASI PAZARINDA ESNAFIN VE VATANDAŞIN HEM GÖNLÜNÜ HEM İÇİNİ ISITTI

Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nun Türkiye’ye kazandırdığı örnek proje “AYBA” ekipleri tarafından, kış aylarının gelmesi ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşın içini ısıtan çorba ikramına Bağarası Salı Pazarı’nda başladı.

Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nun Türkiye’ye kazandırdığı örnek proje “AYBA” ekipleri tarafından, kış aylarının gelmesi ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşın içini ısıtan çorba ikramına Bağarası Salı Pazarı’nda başladı. Vatandaş ve esnaflar Topuklu Efe’ye teşekkür ettiler.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Bağarası Pazaryerine gelen AYBA ekipleri vatandaşlara ve pazarcı esnafına sıcak çorba dağıtımına başladı. Ekipler, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini ileterek çorbaları dağıttılar.

VATANDAŞLAR VE ESNAFLAR UYGULAMADAN MEMNUN
Soğuk ve yağışlı havalarda Büyükşehir Belediyesinin dağıttığı çorbaların içlerini ısıttığını söyleyen vatandaşlar uygulama için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na minnettar olduklarını dile getirdi.

Vatandaş ve esnaflar,“Sabahın erken saatlerinde AYBA Ekipleri çorba tezgahını hemen kuruyor ve çorba dağıtımına başlıyor. Böyle hizmetler bizler için çok önemli. Bir bardak çorba diye bakılmasın. Özellikle havaların soğumaya başladığı bugünlerde bizlere ilaç gibi geliyor, içimizi ısıtıyor. Bir kez daha Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz.” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin Aydın genelinde pazar kurulan her ilçede ikram ettiği sıcak çorba uygulamasına kış ayları boyunca devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.