TOPUKLU EFE, SÖKE’DE HİZMETTE HIZ KESMİYOR

TOPUKLU EFE, SÖKE’DE HİZMETTE HIZ KESMİYOR

Söke’ye yatırımlarına tüm hızıyla devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atburgazı ve Tuzburgazı Mahallelerinin içme suyu altyapısı için düğmeye bastı.

Söke’ye yatırımlarına tüm hızıyla devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atburgazı ve Tuzburgazı Mahallelerinin içme suyu altyapısı için düğmeye bastı. 1 yıl içinde tamamlanacak olan ve bölge halkının 50 yıldır beklediği projenin yer teslimi yapıldı. Proje kapsamında yaklaşık 20 km. içme suyu hattı ile bin 20 adet abone bağlantısı yapılacak.


Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun Söke'nin Atburgazı ve Tuzburgazı Mahallelerinin içme suyu altyapısı sorununa neşter vuracağı projede yer teslimi yapıldı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, başlayacak içme suyu altyapı projesinin başlayacağı bölgede incelemelerde bulundu.

AKKENTLİ:”ATBURGAZI MAHALLE HALKININ YOĞUN BİR ŞEKİLDE İSTEDİĞİ PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”
İlk olarak Atburgazı bölgesine giden ve proje ile ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile Söke’ye yeni bir proje daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Akkentli,” Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu Atburgazı mahallemizin 50 yıllık altyapısını yeniliyor. Yaklaşık 12 km lik hattı komple değiştireceğiz. 631 adet abone bağlantısını da yenileyeceğiz. Kesinti anında müdahale edebilmek için 7 adet vana yapacağız ve bölgenin yangına hassas bir bölge olduğu için 6 adette yangın Hidrantı yapacağız. Yaklaşık 1 yıl içinde çalışmalar bitecek. Mahalle ziyaretlerimizde Atburgazı Mahallemizde ki vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde istediği bir projeydi. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla proje ve ihale süreci tamamlandı. Bugün yüklenici firma yetkilileriyle yer teslimini yaptık en kısa sürede çalışmalar başlayacak. Atburgazı Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. “dedi.

ATBURGAZI MUHTARI ARSLAN:”ÖZLEM BAŞKAN MAHALLEMİZİN EN BÜYÜK SORUNUNU ÇÖZÜYOR”
Atburgazı Mahalle Muhtarı Abdürrahim Arslan da, mahalle olarak çok mutlu olduklarını belirterek, “Mahallem adına kendi adıma bizleri bu 50 yıllık içme suyu şebekesinden kurtaran Büyük başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Her isteğimiz tek tek yerine geliyor. Ne zaman bir şeye ihtiyacımız olsa sürekli yanımızdalar. Özlem başkanımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Mahallemizin en büyük sorununu çözüyor. “dedi.

AKKENTLİ:”MUHTAR VE VATANDAŞLARIMIZLA OMUZ OMUZA MEMLEKETİMİZE HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Atburgazı’ndan sonra Tuzburgazı Mahallesi’ne geçen Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nu 5- 6 ay önce muhtarımız la birlikte ziyaret ettik. Muhtarımızım içme suyu altyapısının yenilenmesi yönünde talepleri oldu. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu hemen yapılması yönünde talimat verdi. Proje ve ihale süreçleri tamamlandıktan sonra bugün itibariyle yüklenici firmaya yer teslimini yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun Tuzburgazı mahallemize. Burada yaklaşık 8 km içme suyu hattı ve 420 adet abone bağlantısı yapacağız. Altyapı çalışmaları tamamlandığında üst yapı yenilemesi de yapacağız. Belediyecilikte hizmet bitmez. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Muhtarlarımızla uyum içerisinde vatandaşlarımızla omuz omuza memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz. “dedi.

TUZBURGAZI MUHTARI AKILLI:”BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ALLAH RAZI OLSUN”
Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı ise başta Başkan Özlem Çerçioğlu olmak üzere projenin bu duruma gelmesinde büyük katkısı olan Akkentli ve belediye ekiplerine teşekkür etti. Akıllı, “Bu süreçte Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli bizleri hiç kırmadı. Birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nu ziyarete gittiğimizde sayın başkanımızdan içme suyu altyapısının yenilenmesi konusunda isteğimiz olmuştu. Bizleri yalnız bırakmadı. Allah razı olsun. 5-6 ay gibi kısa sürede mahallemin içme suyu altyapısı yenileniyor. Buradan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bizleri hiç kırmadı ne istediysek yerine getirdi. Tabii ki talepler hiç bitmez ama sağ olsun başkanımız mahallemin en büyük sorununu çözdü. Allah ondan razı olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.