TOPUKLU EFE SÖKE’YE NE SÖZ VERDİYSE YAPIYOR

TOPUKLU EFE SÖKE’YE NE SÖZ VERDİYSE YAPIYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Söke’nin merkez mahallelerinde başlayan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

ASKİ Ekipleri Söke’nin Doğanbey Mahallesi’nde 400 metre uzunluğunda su hattı yenilemesine başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,”Söke’mizde güzel bir projeye daha başladık. Söke’nin neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Şu anda Söke’nin birçok mahallesinde ekiplerimiz çalışıyor. Ne söz verdiysek tek tek yerine getiriyoruz. Doğanbey’de su hattını yeniliyoruz. Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile bu çalışmaları yapıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.  

3cedb2d5-f931-4b7b-a102-e231c8f38551.jpg
Söke’nin Albayrak Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Bayındır Caddesi, Güllübahçe  başta olmak üzere birçok mahallesinde devam eden  çalışmalara Doğanbey Mahallesi de eklendi. 

4f88d3c7-1d1d-44d5-9e07-f586d5d3a006.jpg
DOĞANBEY’E HİZMET DEVAM EDİYOR
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke’de yapılması gerekenleri  belirli program dahilinde yerine getiriyor. Daha önce Doğanbey Mahallesi’nde yukarıda bulunan depolardan mahalleye inen boruların hepsi değiştirilmişti. Parke çalışmalarında da son aşamaya gelinirken şimdi de ASKİ ekipleri şehir merkezindeki 400 metre uzunluğundaki su hattı yenileme çalışmalarını yerine getiriyor.

6a25927a-f036-46dd-bf8d-b11f48b4c2b6.jpg
AKKENTLİ:”DOĞANBEY’İN TÜM EKSİKLİKLERİ GİDERİLİYOR”
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli; “Bugün Söke’nin Doğanbey Mahallesi’ndeyiz. Burada vatandaşlarımızın talepleri ve ekiplerimizin tespit ettiği bazı sıkıntılar vardı. Hepsinin tespitini daha önce yapmıştık ve belirli bir program dahilinde şimdi yapımına başladık. Daha önce ASKİ ekiplerimiz depolardan mahalleye inen boruları yenilemişti. Şimdi de merkezdeki su hattını yeniliyoruz. Sadece Doğanbey’de değil Söke’nin birçok noktasında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Parke çalışmalarında da son aşamadayız. Sağolsun Başkanımız, Topuklu Efemiz belirlediğimiz sorunları hemen çözüme kavuşturuyor.  Bu çalışmamızda başta Doğanbey halkına sonrada Söke’ye, Aydın’a ve Büyükşehir Belediyemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

ab5038f9-a95e-4129-8fc2-4206d6b5035f.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.