TOPUKLU EFE'DEN SÖKE'YE HİZMET ÜSTÜNE HİZMET

TOPUKLU EFE'DEN SÖKE'YE HİZMET ÜSTÜNE HİZMET

​Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Söke’de girilmedik sokak, yapılmamış yol bırakmayacağız" talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekipler Güllübahçe Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından 60 bin metrekare parke çalışmasına başladı. Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam,” Allah Başkanımızdan razı olsun. Parke kaplama çalışması mahallemize hayırlı olsun” dedi.

haber-ici-04-001.jpg
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Özlem Çerçioğlu’nun direktifleri doğrultusunda Söke’de dur durak bilmeden çalışıyor. Söke’nin birçok mahallesinde devam eden çalışmalar Güllübahçe’de de sürüyor. 

haber-ici-03-001.jpg
Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu, Güllübahçe’nin önemli sorunlarından biri olan kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından hemen üst yapı çalışması olarak 60 bin metrekare parke kaplamasını başlattı.

MUHTAR ÇAM:”TOPUKLU EFEMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Güllübahçe Mahalle Muhtarı Yusuf Çam yapılan hizmetin çok büyük olduğunu ifade ederek “ Topuklu Efemize teşekkür ediyoruz. Her yer yapılıyor. Parke kaplanıyor. Allah ondan ve ekibinden razı olsun” dedi.

haber-ici-01-001.jpg

AKKENTLİ : “SIRA ARITMA TESİSİNDE.YERİN ASKİ’YE TAHSİSİ İÇİN SÖKE BELEDİYESİ’NDEN TALEP ETTİK”

Güllübahçe Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediye Koordinatörü Fatih Akkentli,“ İmar planında arıtma tesisinin yeri bellidir. Söke Belediyesi’nin tahsis alanında kalıyor ancak arıtma tesisi alanının ASKİ’ye verilmesi için gerekli girişimlerde bulunduk. Söke Belediyesi’ne yazı ile bildirdik. Önümüzdeki günlerde talebimiz olumlu karşılanırsa yapımına başlayacağız.”

haber-ici-02-001.jpg

AKKENTLİ: “ 60 BİN M2 PARKE KAPLAMA YAPILIYOR”

Şu anda yapılan parke kaplama çalışmasına da değinen Akkentli “ Güllübahçe mahallemiz de ilk olarak 60 bin metrekare parke kaplama çalışması yapılacak. Özlem Başkanımız Aralık ayında başlayacak sözünü vermişti. Bugün çalışmalar başladı. Hayırlı uğurlu olsun. ASKİ’nin çalışma yaptığı her alanda üst yapı kaplama çalışması yapacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.