TOPUKLU EFEMİZE MİNNETARIZ...

TOPUKLU EFEMİZE MİNNETARIZ...

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri her zaman olduğu gibi bu önemli salgın döneminde de vatandaşların yanında.

Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile sabahın erken saatlerinde yola düşen ekipler vatandaşları ziyaret ederek onları dinliyor. Ekiplerin son durağı Söke’ye bağlı Çalışlı Mahallesi oldu.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de katıldığı ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerileri dikkatle dinlendi, çözüm bulunması için çalışma yapıldı.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların hemen hemen tüm sorunlarını kısa bir sürede çözüme kavuşturuyor.


Sabahın erken saatlerinde Söke İlçesi Çalışlı Mahallesi’ne giden ekipleri vatandaşlarla bir araya geldi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de katıldığı ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelindi. Onları tek tek dinleyen Akkentli ve ekibi sorunlarını,talep ve önerileri dikkatle dinlendi, çözüm bulunması için çalışma yapıldı.

 

ÇALIŞLI MUHTARI UYAROĞLU: “ SABAHIN ALTISINDA VATANDAŞIN SOBASINI YAKMAK HİZMETTEN ÖTE BİR ŞEY” 

Çalışlı Mahallesi’ne yapılan hizmetler hakkında konuşan Mahalle Muhtarı Özcan Uyaroğlu “ Topuklu Efemize minnettarız. Allah razı olsun. Mahallemizin tüm taleplerini yerine getiriyor. Pandemi döneminde kaç defa dezenfekte yapıldı. Maskeler dağıtıldı. Sabah erken hizmet başlıyor. Üstelik kapımızda. Mahalleli uyanmadan hizmet geliyor bitiyor. Fatih kardeşimiz bizim mahallemizin evladı. Gece gündüz ulaşıyor derdimizi anlatıyoruz. ASKİ ekipleri arıza var diyoruz hemen geliyorlar yapıyorlar. Yol dedik halı gibi asfalt yapıldı. Allah bir değil bin kere razı olsun. Sosyal belediyecilik Topuklu Efe’nin işi. Sabahın 6’sında vatandaşın sobasını yakmak hizmetten öte bir şey kalp işi gönül işi vefa işi bu çok başka bir şey” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.