TORUN MUSTAFA TUNÇAY; HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ

TORUN MUSTAFA TUNÇAY; HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ

Sökeli gayrimenkul zengini Müjgen Tunçay'ın paha biçilemeyen mülklerinin bağış adı altında bir bir Kaya Ailesi fertlerine geçmesi tepki çekmeye devam ediyor.

Söke Yenicami Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşarken, Hüseyin Kaya ile annesi Günay Kaya'nın "sana biz bakarız" diyerek, evlerine misafir ettikleri Müjgen Tunçay'ın durumu Söke'nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.
Engelli ve kanser hastası Müjgen Tunçay'ın kardeşleri ve akrabaları yaşananlara anlam veremiyorlar. Herşeyin biranda olduğunu belirten torun Mustafa Tunçay Gerçek Gazetesi İmtiyaz Sahibi Durmuş Tuna'ya konuştu.

AMELİYAT OLDUĞUNDA GÖRÜŞTÜRMEDİLER
Yaşananlar karşısında şaşkın olduklarını söyleyen Mustafa Tunçay, "Halam Müjgen Tunçay göğüs kanseri oldu. Ameliyat olduğunda bile halamızla görüşemedik çünkü izin vermediler. Halamın ya beynini yıkamışlar ya da baskı altında. Tehdit ediliyor da olabilir" dedi.
Diğer halasının kardeşiyle görüşmeye gittiğinde yaşananları anlatan torun Mustafa Tunçay, "Hüseyin Kaya ile annesi Günay Kaya, Müjgen halamın kardeşiyle yalnız görüşmesine müsaade etmemiş. Hiç bir akrabalık bağınız olmayan yaşlı ve hasta bir kadını kim sahiplenir ve akrabalarından ne diye uzaklaştırır? Hüseyin Kaya ile annesi Günay Kaya'nın neden böyle davrandıkları anlaşıldı. Halamız Müjgen Tunçay'ın mülklerine çökmek içinmiş" dedi.

HALAMIN ÜZERİNDE HAKİMİYET KURMUŞLAR
Bu olaydan sonra ortak hisseli olan bir mülkten kaynaklı imza almak için Müjgen Tunçay'ın ziyaretine gittiklerinde yaşamaları anlatan torun Mustafa Tunçay, "Hüseyin Kaya'nın talimatıyla annesinin kapıda müdahalesiyle karşılaştık. Ziyaret sebebimiz sorgulandı ve halamın imzasını almak istediğimi belirttim. Halamın üzerinde hakimiyet kurduğuna bizzat şahit olduğum Günay Kaya 'ben izin vermezsem halanız size imza vermez' diyerek tehdit etti. Halamın Günay Kaya'nın sözünden çıkmadığını bizzat gördüm. Günay Kaya ne derse halam kabul ediyor. Bu durum bizi çok üzüyor. Kardeşleri, yeğenleri, torunları olan halam Müjgen Tunçay'ın hiç bir akrabalık bağı olmayan Hüseyin Kaya ile annesi Günay Kaya tarafından sahiplenilmesi ve kimseyle görüştürülmemesi şüphe uyandırıyor. Konunun basına sızması üzerine halamın cep telefonunun elinden alındığı söyleniyor" dedi.

KAYA AİLESİNE GEÇEN MÜLKLERİN NELER OLDUĞU BİLİNMİYOR
Gayrimenkul zengini halasının kaç adet mülkünün Kaya Ailesine geçtiğini ve sonrasında başka şahıslara satılıp satılmadığını bilmediklerini söyleyen Mustafa Tunçay, "Söke Tapu Müdürlüğü'nden bağış adı altında üç adet tapu devri gerçekleştiğini öğrendik. Mülklerin satışı Hüseyin Kaya'nın annesi ile kız kardeşinin üzerine yapılmış. Müjgen halamız kimsesiz bir insan değil. Bir kız kardeşi, bir erkek kardeşi, yeğenleri ve torunları var. Engelli ve kanser hastası halamızı kandırarak mülklerine çöktüler. Bu işin peşini bırakmayacağız Avukatımız Hatice hanım ile görüştük. Hukuki süreç başlatacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.