TROLLENEN MİLLETVEKİLİ ESKİSİ ÇERÇİOĞLU'NA İFTİRA ATTI

TROLLENEN MİLLETVEKİLİ ESKİSİ ÇERÇİOĞLU'NA İFTİRA ATTI

Türkiye genelinde birçok şehirde gerçekleştirilen "Süslü Kadınlar Bisiklet Turu" etkinliği üzerinden duyar kasmaya çalışan AKP Aydın eski milletvekili Metin Yavuz komik duruma düştü ve tepki çekti.

Türkiye genelinde birçok şehirde gerçekleştirilen "Süslü Kadınlar Bisiklet Turu" etkinliği üzerinden duyar kasmaya çalışan AKP Aydın eski milletvekili Metin Yavuz komik duruma düştü ve tepki çekti.

Haber: Durmuş Tuna
32 ülkede ve 200 şehirde eş zamanlı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Aydın'da da bir araya gelen kadınlar, çocuklara daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için pedal çevirdiler. Etkinliğin amacını ve kimin tarafından organize edildiğini bilmeyen Metin Yavuz kendisine yakın sözde gazeteciler tarafından trollendi ve gülünç duruma düştü.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ile hiç bir alakası olmayan etkinliği Özlem Çerçioğlu'na mâl edip, ayıplayan Metin Yavuz çirkin ve itici üslubu nedeniyle ayıplandı.

ADNAN MENDERES'İN AZİZ HATIRASI İÇİN BEŞ AYRI NOKTADA YAPILAN HAYIRLARI GÖRMEZDEN GELDİ VE İFTİRA ATTI
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmadığı halde algı içerikli paylaşım yaptı ve Başkan Çerçioğlu'nu hedef aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda haddini aşan ifadeler kullanan Metin Yavuz hem komik duruma düştü hem de tepki çekti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından merhum Başbakan Adnan Menderes'in aziz hatırasına şehrin beş ayrı noktasında yapılan hayırları görmezden gelen Metin Yavuz kullandığı çirkin ifadeler nedeniyle kınandı.

BAŞINA TAŞ DÜŞSE ÇERÇİOĞLU'NDAN BİLECEK
Siyaset mezarlığında unutulmaya yüz tutan milletvekili eskisi Metin Yavuz, görev süresi boyunca da Başkan Çerçioğlu aleyhinde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Başkan Çerçioğlu aleyhinde açıklamalar yaparak sesini duyurmaya çalışan milletvekili eskisi Metin Yavuz hızını alamadı ve söylemlerinde iftira dili kullanmaya başladı. Adnan Menderes için şehrin beş ayrı noktasında hayır yaptıran Başkan Çerçioğlu'na iftira atan ve ayıplayan Metin Yavuz hadsiz davranışıyla bir kez daha kişiliğini ortaya koymuş oldu.

İFTİRADAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun iftira ve yalan ifadeler nedeniyle Metin Yavuz hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.
Adnan Menderes üzerinden farklı algı çabasıyla dikkat çeken Metin Yavuz'un kullandığı iftira, yalan ve itibarsızlaştırmaya yönelik çirkin dil yargıda nasıl karşılık bulacak merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.