TÜM ÇOCUKLAR İÇİN  ICE AGE MACERA LABİRENTİ

TÜM ÇOCUKLAR İÇİN ICE AGE MACERA LABİRENTİ

MALTEPE PİAZZA’DAN TÜM ÇOCUKLAR İÇİN ICE AGE MACERA LABİRENTİ

Gerçek Gazetesi

20 Nisan’da açılan ve İstanbul Anadolu yakasına yepyeni bir soluk getiren Maltepe Piazza, 7’den 70’e keyifli anlar yaşatan etkinliklerine kesintisiz devam ediyor. Maltepe Piazza, 28 Nisan – 1 Mayıs tarihlerinde tüm çocukları Ice Age’in eğlenceli Macera Labirenti’ne davet ediyor!

Sahip olduğu marka karması, açık alanda konumlanan keyifli restoranları, neoklasik mimari yapısı, kolay ulaşılabilir lokasyonu, genç, dinamik ve geniş eğlence alanlarıyla göz kamaştıran yeni Maltepe Piazza AVM, Anadolu Yakası’na ve konumlandığı bölgeye yeni bir soluk getiriyor.

Kesintisiz eğlence, keyif ve yaşamın adresi Maltepe Piazza AVM, 28 Nisan – 1 Mayıs tarihlerinde ağırladığı tüm minik ziyaretçilerine, dünyaca ünlü animasyon serisi Ice Age’in Macera Labirenti ile benzersiz anlar yaşatıyor. Aynı gün içinde toplamda 50TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçilerin, 5 – 12 yaş arasıçocukları ücretsiz olarak Ice Age Macera Labirenti’ne katılabiliyor. 12.00 – 20.00 saatleri arasında, 4 gün boyunca Maltepe Piazza AVM’de çocuklar için düzenlenen bu etkinlikte minikler, zorlu parkurlardan geçerek, maske boyama, oyun hamuru gibi atölyelere katılarak, fotoğraf alanında Sid, Scrat, Ellie gibi Buz Devri kahramanlarında hatıra resmi çektirerek, hem eğleniyor, hem de öğreniyor.

Labirenti cesurca tamamlayan çocuklar özel olarak hazırlanan alanlarda Ice Age çizgi filmlerini izleme ve video oyunlarını oynama fırsatı buluyorlar!

Dünyaca ünlü, hem çocukların, hem de büyüklerin keyifle takip ettiği animasyon serisi Buz DevriMaltepe Piazza AVM’deki Ice Age Macera Labirenti’ne birbirinden farklı şovlar ve maceralarla eğlenmek isteyen minikleri bekliyor.

maltepe-piazza---28-nisan---1-mayis-maltepe-piazza-ice-age-macera-labirenti.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum