TÜM SÖKEYE SAHTE SİTELERDEN SALDIRAN KİŞİ İSMAİL ÖZER’MİŞ

TÜM SÖKEYE SAHTE SİTELERDEN SALDIRAN KİŞİ İSMAİL ÖZER’MİŞ

Sosyal medya üzerinden yalan, iftira, hakaret, küfür içerikli yayınlar yapan Hüseyin Akan, Ahmet Kaya, Hüseyin Çakan, Burak Kaya isimli Facebook sitelerinin gerçek kullanıcısı İsmail Özer olduğu ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çakır, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke Meyve ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, gazeteciler Durmuş Tuna, Erol Özhavutçu SÖGİAD Başkanı Burak Semerci, Söke Ticaret Borsa Başkanı Nejat Sağel, Ulusal Pamuk Konsey Başkanı Bertan Balçık, SÖGİAD Kadın Girişim Grubu ve onlarca işadamı hakkında sosyal medya üzerinden yalan, iftira, hakaret, küfür içerikli yayınlar yapan Sahte Facebook kullanıcıları İsmail Özer tarafından kullandığı ortaya çıktı.

Söke kamuoyu tarafından sahte Facebook kullanıcısı olduğu düşünülen sahte sitlerden Hüseyin Akan’ın Söke Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer’in elemanı olduğu ortaya çıktı. Profil fotoğrafının gerçek bir kişiye ait olmasının anlaşılması üzerine kendileri hakkında ahlaksızca yorumlar yapılan kişiler soluğu Cumhuriyet Savcılığında aldılar.

AKAN İTİRAF ETTİ…
Bu gelişme üzerine kendisi hakkında bir çok kişinin Savcılık Makamına suç duyurusunda bulunduğunu öğrenen Hüseyin Akan isimli kişi oğlan kardeşi vasıtasıyla basın mensuplarına haber göndererek , "yazılan yazıların hiçbirini ben yazmadım, hepsini İsmail Özer yazdı, sitlerin hepsi İsmail Özer’e aittir. Suçlu o, ben kalem tutmasını dahi bilmem. Benimde başımı yaktı.”dedi

STK YÖNETİCİSİ “ HÜSEYİN AKAN BEN DEĞİL, İSMAİL ÖZER YAPTI” dedi.

İftira ve hakaret paylaşımlarının peşinde olan Savcılık Makamı itiraflar sonrası çok önemli deliller elde etmiş oldu. Konu ile ilgili bilgi sahibi olan bir Sökeli Stk Yöneticisi, “Hüseyin Akan gerçek kişi ve ben kendisiyle konuştum. Abisi de konuya dahildir. Yazıları kendisinin paylaşmadığını ve hepsini İsmail Özer'in yaptığını söyledi. Paylaşımların bir çoğundan haberi olmadığını, insanlar kendisini aramaya başlayınca haberi olduğunu ve olayın ciddiyetini anladığını dile getirdi. Bütün küfürleri hakaretleri yazanın İsmail Özer olduğunu bizzat bana iletti”
Dedi

MÜBAREK AYDA DAHİ BOŞ DURMAMIŞ

Tariş Başkanı İsmail Özer sahte facebook sitelerinden insanlara küfür etmeye Ramazan ayında dahi devam etmiş. Özer alkolün etkisi ile Ahmet Kaya isimli sahte profilden küfür paylaşımlarının dozunu arttırarak SÖGİAD Başkanı Burak Semerci, Aydın Büyükşehir Belediye Koordinatörü Fatih Akkentli ve eşlerinin bulunduğu fotoğrafı kullanarak “haram yiyip rüşvet yiyenlerden yalancılardan haramilerden korusun” diyerek paylaşım yapmış. Ayrıca Hüseyin Çakan adlı sahte profilden Nejat Sağel ve Bertan Balçık hakkında ağıza alınmayacak yorumlar yaptığı anlaşıldı. Ahmet Kaya adlı sahte profil üzerinden İşinsanı Mehmet Özbaş hakkında ağıza alınmayacak kadar kötü sinkaflı kelimeler kullandığı öğrenildi.

buzla-1.jpegbuzla-2.jpegbuzla-3.jpegbuzla-4.jpeg

buzla-5.jpegbuzla-6.jpegbuzla-7.jpegbuzla-8.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.