UĞUR TEMEL LİSESİ TANIŞMA TOPLANTISI YAPTI

UĞUR TEMEL LİSESİ TANIŞMA TOPLANTISI YAPTI

Okul eğitimcileri ve öğrencileri bir grup halinde doğa yürüyüşünde bir araya geldiler.

Gülsüm TUNA  / Gerçek Gazetesi
Söke Özel Uğur Temel Lisesi eğitim kadrosu geçtiğimiz cuma günü okul salonunda öğrenciler ve öğrenci aileleriyle bir kaynaşma toplantısında bir araya geldiler.
Toplantıda bir konuşma yapan Uğur Temel Lisesi kurucularından Durali Sancar, "Gözünüz arkada kalmasın, çocuklarınız bize emanet, çocuklarınıza gözümüz gibi bakıyoruz. Gözümüz gibi bakarken de parmaklarımızı gözümüze sokmamamız gerekiyor. Onları rahatsız etmemeli, onların strese girmeden plânlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını koordineli bir şekilde birlikte sağlamalıyız. Ben okulun kurucusu olarak sizlerden, bu nezih topluluktan en ufak şikayetiinizi bile bizimle paylaşmanızı rica ediyorum. Memnuniyetinizi dostlarınızla rahatlıkla paylaşabilirsiniz. 2015-2016 eğitim öğretim yılımızın tüm çocuklarımıza, sizlere ve okulumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Yapılan dayanışma toplantısı olumlu bir havada geçerken, cumartesi günü de okul eğitimcileri ve öğrencileri bir grup halinde doğa yürüyüşünde tekrar bir araya gelerek, yeni eğitim döneminin ilk yürüyüşünü gerçekleştirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.