VEKİL YAVUZ'A AK PARTİ'DEN "KUMPASÇI" TEPKİSİ

VEKİL YAVUZ'A AK PARTİ'DEN "KUMPASÇI" TEPKİSİ

Söke Ticaret Odası seçimleri sonuçlandı ve MHP Söke Belediye Meclis Üyesi Metin Sakalar yönetim kurulu başkanı oldu ancak Söke'nin en önemli kuruluşuna ilk günden siyaset bulaştı.

AKP Aydın Düz Milletvekili Metin Yavuz, oda seçimlerinden sonra kendi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda seçimleri kazanan MHP’li belediye meclis üyesi Metin Sakalar’ın karşısındaki sarı grubun adayları ve bu gruba oy veren tüm üyeleri kumpasçılıkla suçladı.

Ticaret Odası seçimlerini kendisi kazanmış gibi paylaşım yapan AKP milletvekili Metin Yavuz’a kendi partisinden çok sert tepkiler geldi.
Söke AK PARTİ kurucu üyesi Süleyman Şamı yapmış olduğu paylaşımda Metin Yavuz'u sert bir dille eleştirdi. Şamı kendi özgür iradesiyle sarı listeye oy verdiğini belirterek; “Çok yanlış bir tavır sergilemiş, baya ayıp etmiş, biz asla kumpasçı değiliz. Ben AK PARTİ'liyim, Recep Tayyip Erdoğancıyım hem de ondan daha fazla. Ben ondan bu konuda özür bekliyorum. Eğer erdemlilik etmezse bu saatten sonra biz de sosyal medyadan yazmaya başlayacağız hem de tüm bildiklerimizi. Bugüne kadar 'kol kırılır yen içinde kalır' dedik sustuk ama bu saatten sonra herkes bildiği gibi davranır” dedi.

whatsapp-image-2022-11-07-at-14-46-49.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.