YAPARSA BÜYÜKŞEHİR YAPAR VE BÜYÜKŞEHİR YAPMIŞ

YAPARSA BÜYÜKŞEHİR YAPAR VE BÜYÜKŞEHİR YAPMIŞ

Özlem Çerçioğlu yerel seçimlere giderken, Mustafa Savaş'ı da yeniden karşısında aday biliyoruz. Bundan dolayı da yandaş basına sürekli olarak karalama, iftira içeren haberler yaptırıyor. Bunun da farkındayız ve bütün bir şehir biliyor.

Özlem Çerçioğlu yerel seçimlere giderken, Mustafa Savaş'ı da yeniden karşısında aday biliyoruz. Bundan dolayı da yandaş basına sürekli olarak karalama, iftira içeren haberler yaptırıyor. Bunun da farkındayız ve bütün bir şehir biliyor.
Bütün bunları herkes biliyor bilmesine de Haşmet efendi sana ne oluyor? Haşmet'i anlayan beri gelsin!
Yandaş basında bu haberler çıkınca araştırmaya başladım. Tanıdık tanımadık herkesten bilgi aldım ve uzmanına danıştım.
Bir kere, benzer bir ceza yazma girişimi 17/09/2020’de Aydın 1. İdare Mahkemesi’nce iptal edilmiş ve bu da benzer şekilde mahkemede.
Muhtemelen de aynı akıbetle sonuçlanacak yani iptal olacak. İptal olacak olmasına da madalyonun bir de öbür yüzü var.
Bakınız, Köşk Belediyesi iki dönem Büyükşehir kurulmadan önce AKP tarafından yönetildi (şuanda da AKP’de). Bu konuda çivi çakılmamış çivi…
Altyapı yatırımının yapılması için Köşk Belediyesi’ne gidilmiş “bak uygun yer burası, gel şurayı ver, bir an evvel başlayalım” denilmiş.
O dönemin Köşk Belediye Başkanı “beni ilgilendirmez, hiçbir şey vermem” demiş.
O dönemin Devir Tasfiye Komisyonu’na başvurulmuş, “bakın bu iş önemli, biz samimiyetle çözme irademizi ortaya koyuyoruz” denilmiş ancak orası da kapı duvar. Yani, ASKİ Genel Müdürlüğü yıllarca çırpınmış tesise yer aramak için. Sonra bakmış olmuyor, kamulaştırma yolunu seçmiş, 2016 yılından sonra 4 yıl sürecek bir kamulaştırma mücadelesi başlatmış. “Sana zırnık yok” diyen Köşk Belediyesi’nin tesis yapılacak alanını parayla almak zorunda kalmış. İşte bir hizmeti engellemek de bir kente kötülük yapmak da tam olarak budur.
Mustafa Saval'a soruyorum; bu haberlerin arkasında bizzat sizin olduğunuzu sağır sultan biliyor da bu işlerin arkasında da bizzat sşz mi varsınız acaba?
Didimli bir meclis üyesi vardı MHP’li (ismi aklıma gelmiyor). Bak, oku sen de bunları! Daha benzer çook örnekler anlattılar da "yazım uzamasın" diye girmiyorum onlara.
İşin aslı, Mustafa Savaş zihniyetinin tek çalışma prensibi hizmet ettirmemek, çalıştırmamaya çalışmak… Ama görünen o ki başarılı olamamış, olamıyor.
Bu yazdıklarımın tümünün belgesine, bilgisine ulaştım yani anlayacağınız kulaktan dolma bilgi yok!
Vatandaş da bunu biliyor ve her seçimde sandıkta yüzünüze tokadı basıyor, bu seçimde de olacağı gibi.
Köşk’ten bahsetmişken! Köşk’ten çıkan bir de bakanımız vardı Allah selamet versin. Atilla Koç'a da sormak lazım! Sayın Koç; bari 2014’den evvel bu derdi çözmek adına biraz uğraşsaydınız da iş Büyükşehir’e kalmasaydı değil mi?
Her neyse, merak etmeyin çünkü kamulaştırma da yapılmış, proje de hazırlanmış yani sizin anlayacağınız yine yaparsa Büyükşehir yapar ve Büyükşehir yapmış!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.