YENİ ASIR’IN İFTİRA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

YENİ ASIR’IN İFTİRA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yayımladığı gerçek dışı ve algı yaratmaya yönelik haberlerle dikkat çeken Yeni Asır Gazetesi iftira kampanyasına devam ediyor.

Aydın’a ve Aydınlılara yönelik sürdürdüğü kara propaganda yüzünden satışları durma noktasına gelen Yeni Asır’a büyük tepki var. 

Uzun bir süredir Aydın Büyükşehir Belediyesi, bürokratları ve Başkan Çerçioğlu’na yönelik gerçekten uzak yayınlar yapan Yeni Asır Gazetesi bu kez olayı abarttı. Türkiye’de bulunan 1397 belediyede zaman zaman gerçekleştirilen rutin bir inceleme işlemini “FETÖ SORUŞTURMASI” başlığıyla veren Yeni Asır Gazetesi’ne vatandaşlar tepki gösterdi.

FETÖ’yle ilgisi yok, tamamen algı yaratmaya yönelik

Kamuoyunda inandırıcılığını kaybeden Yeni Asır Gazetesi’nin 11 Mart tarihli sayısında Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne FETÖ soruşturması başlatılacağı şeklinde algı yaratmaya yönelik haber yayımlandı. Türkiye’de bulunan bütün belediyelerde zaman zaman gerçekleştirilen inceleme işlemini FETÖ operasyonu şeklinde lanse eden Yeni Asır Gazetesi’nin yalan yayını ilgi çekmedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi yargıya başvuruyor

İftira kampanyasını sürdüren Yeni Asır Gazetesi’yle ilgili Aydın Büyükşehir Belediyesi yasal yollara başvuruyor. Daha önce de yayımlanan gerçek dışı haberlerde olduğu gibi son haber içinde Büyükşehir Belediyesi’nin yargıya gideceği öğrenildi.

Vatandaşlar kıraathaneye bırakılan Yeni Asır Gazetesi’ni yaktı

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürüttüğü karalama kampanyasında karanlık eller vatandaşlara bedava gazete dağıttı. Çok sayıda vatandaş konuyla ilgili rahatsızlığını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta vatandaşların kıraathaneye bırakılan Yeni Asır Gazetesi’ni yaktığı görülüyor. Aydınlıların adeta ateş püskürdüğü Yeni Asır Gazetesi’nin satışları durma noktasına geldi. Kıraathanelere ve evlere bırakılan gazeteleri kimin toplu bir şekilde satın alıp dağıttığı ise bilinmiyor. 

Yeni Asır Gazetesi’nin içler acısı hali üzüntü yaratıyor

Bir zamanlar Aydınlıların ilgiyle takip ettiği Yeni Asır Gazetesi’nin satışlarının Aydın’da durma noktasına gelmesi vatandaş tarafından üzüntüyle karşılanıyor. “Bir zamanlar severek okuyor, destek olmak için satın alıyorduk. Artık görmek bile istemiyoruz” diyen vatandaşlar Yeni Asır’ın yayın politikasının eskiye dönmesini istiyor.

“Çerçioğlu demek Aydın demek”

Yeni Asır Gazetesi’nin Aydın’a yönelik yaptığı yayınların kimseye faydası olmayacağını söyleyen Ferit D. isimli vatandaş, “Aydın’ı karalayarak kimse bir yere varamaz. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne çamur atarak hizmetlerini engellemek istiyorlar. Bunlara kalsa fakir fukara hizmet görmesin, yaşlı ve hastalar bakılmasın, köylere hizmet gitmesin. Çerçioğlu demek Aydın demek. Biz başkanımızdan ve hizmetlerinden memnunuz. Yeni Asır Gazetesi’nin çamur yayınlarından bir an önce vazgeçmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.