YENİLİKÇİ HAREKETİN EN İDDİALI PROJESİ; “SÖKE TİCARET ODASI VAKFI”

YENİLİKÇİ HAREKETİN EN İDDİALI PROJESİ; “SÖKE TİCARET ODASI VAKFI”

Söke Ticaret Odası Yenilikçi Hareket Grubu'nun en iddialı projesi 'Söke Ticaret Odası Vakfı'.

Söke Ticaret Odası Yenilikçi Hareket Grubu'nun en iddialı projesi 'Söke Ticaret Odası Vakfı'. Öyle ki kurulacak bu Vakıf; Söke Ticaret Odası'nın maddi anlamda elini güçlendireceği gibi, planlanan yatırımların gerçekleşmesinin önünü açacak.

Yarı özerk kurum olan Söke Ticaret Odası'nın mevcut kaynaklarının yanında oluşturulacak iştiraklerini yönetme, planlanan yatırımları yapma, oda üyelerine maddi kaynak yaratma gibi olanakları sağlaması için gelire ihtiyacı var.

Bunun planlamasını yapan Söke Ticaret Odası Yenilikçi Hareket Grubu Lideri ve Başkan Adayı Erkan Kaçar, bu anlamda en büyük projenin kurulacak 'Vakıf'olduğunu söyledi. Göreve gelmelerini takip eden ilk üç aylık planlamada Söke Ticaret Odası Vakfı'nı kurmayı hedeflediklerini belirten Erkan Kaçar; İzmir Ticaret Odası Vakfı üzerinden de örnek verdi. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin, İzmir Ticaret Odası Vakfı tarafından kurulduğunu ve Üniversitenin Ticaret Odası'na ait olduğunu hatırlatan Erkan Kaçar, İzmir Ticaret Odası Vakfı'nın elde ettiği gelirle yatırımlarına devam edip büyüdüğünü ve yakın zamanda Medikalpark Hastanesi'ne de ortak olduğunu söyledi.

Benzer çalışmayı Söke'de de yapabileceklerini belirten Erkan Kaçar; “Adımız ne Ticaret Odası. Çok düz bir mantıkla ben kasamı doldurmalıyım ki, yatırım yapabileyim. Toplanacak bu para kimin Ticaret Odası üyelerinin. Bu parayı üyelerimizin menfaati doğrultusunda hep beraber karar vererek paylaşacağız. Düzenli ve sabit bir geliri olan oda, yatırımlarına devam edebildiği gibi; üyelerine maddi ve manevi katkı sağlayabilir. Bu nedenle Söke Ticaret Odası Vakfı'nı çok önemsiyoruz. En önemli projemiz diyebilirim. Bu vakıf sayesinde gerçekleşecek yatırımlar odamız ve Sökemize çağ atlatacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.